Abovo Maxlead - AMRecruitment-logo

Het werven van personeel is voor alle organisaties een belangrijk onderdeel. Immers, zonder goed gekwalificeerde medewerkers staat de organisatie stil. Maar hoe pak je dat aan? Hoe zorg je ervoor dat die kandidaat nu solliciteert op jouw vacature en niet op die van de concurrent? AMRecruitment is het label binnen Abovo Maxlead voor alle vraagstukken op het gebied van arbeidsmarktcommunicatie en helpt jouw organisatie met jouw uitdagingen in de huidige arbeidsmarkt.  

Wij staan voor de stelling dat de werkzoekende niet bestaat. Werving draait om verleiden, enthousiasmeren, activeren en omarmen. Wij zetten vanuit AMRecruitment daarom alle mediakanalen en -middelen in. Inclusief de kanalen van onze partners binnen recruitment zoals Indeed en DPG Recruitment e.a. Wij geloven in de kracht van marketingcommunicatie, juist in recruitment marketing en employer branding. 

Wat kunnen we voor jou betekenen

Onze dienstverlening strekt van strategie & positionering, EVP ontwikkeling, doelgroepsessie.
Tot boodschap & concept creatie & productie, mediaplanning, media-inkoop en -executie en campagnemanagement. We hebben 4 proposities om richting te geven in deze dienstverlening.

Employer Branding

Positioneer jouw organisatie als aantrekkelijke werkgever

Veel mensen willen, naast die goed belegde boterham en het dak boven het hoofd, graag van waarde zijn. Maar welke waarde heeft jouw organisatie te bieden aan potentiële werknemers? Wat maakt jou die unieke werkgever? We kunnen via strategische sessies helpen met het in kaart brengen van jouw kernwaarden, het creëren van jouw Employer Value Proposition en strategische werving, concept en communicatieboodschap naar de markt. Via een gefundeerd mediaplan zorgen we bij de doelgroep voor een stevige footprint in de markt.

Recruitment Marketing

Bereik jouw doelgroep met een strakke wervingsstrategie

Wie is jouw doelgroep die onmisbaar is voor bestaansrecht en groei van de organisatie? Wat zijn de drijfveren, angsten en verlangens van Gen Z of juist de ervaren wijkverpleegkundige? En waar is de match met jou als bedrijf? We brengen dit op basis van bestaande beschikbare data of via een doelgroepsessie in kaart en zorgen via een funnel-based mediaplan voor bereik en conversie om jouw wervingsdoelstellingen te behalen.

Jobmarketing

Vind die ene speld in de hooiberg

Staat al tijden die ene vacature open en lukt het niet om daar geschikt personeel voor te vinden? Of krijg je wel veel views maar solliciteren ze niet? Wij kunnen helpen in een specifieke, gerichte aanpak voor deze vacature. Hier nemen we natuurlijk de vacature content onder de loep en andere zaken die van belang zijn. We bepalen een plan van aanpak om ervoor te zorgen dat de vacature op de juiste manier bij de doelgroep die je zoekt onder de aandacht komt en tot actie overgaat; de solliciteer-button!

Recruitment Consultancy

Onafhankelijk advies op jouw recruitment strategie & candidate journey

Krijg je onvoldoende kandidaten en heb je eigenlijk geen idee waar je moet beginnen in je recruitment strategie? Of wil je meer inzicht in nieuwe ontwikkelingen en tools in de markt om je wervingsbudget efficiënter in te zetten? AMRecruitment helpt met advies op maat, afhankelijk van jouw vraag. Een goed startpunt is een recruitment scan, waar wij jouw candidate journey en werkenbij-site met onafhankelijke, kritische blik onder de loep nemen. We leveren een rapport op met de knelpunten, aanbevelingen en advies op hoofdlijnen.

Advies of hulp nodig? Wij helpen je graag!

Neem contact met ons op via onderstaande formulier of direct via

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Blijf op de hoogte

Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief en je krijgt één keer per maand een update over de altijd dynamische ontwikkelingen binnen Abovo Maxlead.

"*" geeft vereiste velden aan

Welke nieuwsbrieven wil jij ontvangen?*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.