Bij Abovo Maxlead zijn we altijd op zoek naar de CEO’s, Strategy Directors en Heads of SEA van morgen. Wat je ambitie voor later ook is, bij de Abovo Maxlead Academy helpen we je jouw carrière nu al een kickstart te geven.

Vanaf dag 1 word je betaald terwijl we je opleiden tot volwaardig marketeer. Na zes maanden ben jij klaar om aan de slag te gaan voor de mooiste klanten van Nederland en begint jouw groeipad. Dus, wat zeg je ervan; CEO van de toekomst?

Digitaal marketinggoeroe in 6 maanden?

Hoe ziet de Abovo Maxlead Academy eruit?

 • Het is een leertraject van 6 maanden
 • Je wordt on the job getraind
 • Je krijgt begeleiding van een mentor in jouw eigen vakgebied
 • Je werkt al snel zelfstandig op klanten of aan campagnes
 • Je werkt met je Academy-genoten één dag per week aan een klantproject
 • Je hebt elke week op vrijdag een training in alle onderdelen van online marketing

Over de Academy

Het vakgebied online marketing is veelomvattend en continu in beweging. Onze ervaren online marketeers zijn de trainers in onze Academy en zijn op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen binnen hun eigen discipline. Zij leiden je op tot een volwaardige Online Marketing Consultant. Vanaf het begin verdiep je je in je eigen gekozen discipline: je wordt een specialist! In deze eigen discipline bouw je aan je zelfvertrouwen en weet jij net zoveel als de ervaren collega’s in jouw team. Ondertussen stippelen we samen met jou je carrièrepad uit en helpen we je bij jouw ontwikkeling in het werk. De trainers, onze eigen online marketing consultants, zijn gespecialiseerd in:

 • Paid Advertising: Google Ads, Microsoft Ads, Programmatic Display, DV360, Facebook Ads, LinkedIn Ads, Instagram Ads en Snapchat Ads etc.)
 • Owned media: SEO expertises: Techniek, content, autoriteit en sitestructuur maar ook Social organic
 • Web Analytics: zowel techniek als analyse
 • Contentmarketing, Leadgeneration en marketing automation
 • Mediaplanning 
 • Concept en content creatie

Je bent vanaf de eerste dag een volwaardige collega waar we een langetermijnrelatie mee aangaan en waar we heel veel in willen investeren qua kennis en ontwikkeling. Je maakt deel uit van een team van 90 digitale consultants en specialisten en werkt afhankelijk van je woonplaats op onze vestiging in Hoorn of in Oegstgeest. Je krijgt een contract van 6 maanden met een salaris en arbeidsvoorwaarden die passen bij jouw werkervaring.

Meld je aan voor de Abovo Maxlead Academy

Ben jij geïnteresseerd in de Academy? Vul dan onderstaand formulier in, zodat we een beeld hebben van jou en je ervaring.Abovo Maxlead - iPhone

Meer vacatures

Naast de Abovo Maxlead Academy hebben we ook nog een andere leuke vacatures. Nieuwsgierig?

Kijk snel op:

www.abovomedia.nl

www.maxlead.com

Blijf op de hoogte

Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief en je krijgt één keer per maand een update over de altijd dynamische ontwikkelingen binnen Abovo Maxlead.

"*" geeft vereiste velden aan

Welke nieuwsbrieven wil jij ontvangen?*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.