Abovo Maxlead - 22_980521-Header-Omnichannel-Day-1920×540-RGB

''Omnichannel is het nieuwe normaal''

Omnichannel Day

4 november 2022

Omnichannel Day is een jaarlijks terugkerend evenement waarbij je op de hoogte wordt gebracht van de laatste ontwikkelingen op het gebied van omnichannel marketing. Op 4 november aanstaande organiseren onze Omnichannel Day met als thema ”Omnichannel is het nieuwe normaal”. Het event voor Omnichannel spelers. Op deze dag word je geïnspireerd door verschillende topsprekers zoals Marjolijn Meynen CMO van de Bijenkorf. Meer sprekers worden binnenkort bekend gemaakt! 

  • Vrijdag 4 november 2022
  • 12.00 – 18.00 uur (incl. lunch en borrel)
  • Locatie:  De Raadzaal bij Maxlead

Een dag die je niet mag missen. Ben jij erbij?

Abovo Maxlead - Maxlead-omnichannel

Locatie

Maxlead is goed bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer. Je kunt gratis parkeren op de openbare parkeerplekken in de straten langs het pand en op parkeerplaats Rhijngeest op 5 minuten loopafstand. Naast het pand bevinden zich twee laadpalen van New Motion waar je je elektrische auto kunt opladen.

Kom je met het openbaar vervoer? Aan de noordzijde van station Leiden CS (LUMC) vertrekt bus 57 richting Nieuw-Vennep of bus 20/21 richting Noordwijk.

Maxlead 
Wilhelminapark 17
2342 AD Oegstgeest

Omnichannel magazine

In de derde editie van ons Omnichannel magazine nemen we je mee in de vele aspecten die een belangrijke rol spelen binnen Omnichannel. Deze uitgave staat in het teken van een nieuwe kijk op Bricks&Clicks. Het geeft handvatten en inzichten in hoe je in tijden van verandering toch succesvol kunt zijn en blijven met omnichannel marketing. Lees in deze uitgave meer over de gedragspsychologie achter shoppen, het belang van pricing management, hoe de brandmanager en de e-commerce manager hetzelfde bedrijfsbelang, maar een ander ‘eigen’ belang nastreven, interessante cases en nog veel meer.

Abovo Maxlead - 22_945096-omnichannel-magazine-1200×628-rgb_V1 (2)

Meld je aan voor Omnichannel Day 2022

Meld je aan voor Omnichannel Day 2022 door onderstaand formulier in te vullen. Zie je geen formulier? Probeer het nog eens zonder adblocker of stuur een mail aan marketing@abovomaxlead.com. Er zijn 50 plekken beschikbaar, vol = vol.

Naam*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Blijf op de hoogte

Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief en je krijgt één keer per maand een update over de altijd dynamische ontwikkelingen binnen Abovo Maxlead.

Welke nieuwsbrieven wil jij ontvangen?*
Privacybeleid*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.