Abovo Maxlead - 22_980521-Header-Omnichannel-Day-1920×540-RGB

''Omnichannel is het nieuwe normaal''

Omnichannel Day

4 november 2022

Omnichannel Day is een jaarlijks terugkerend evenement waarbij je op de hoogte wordt gebracht van de laatste ontwikkelingen op het gebied van omnichannel marketing. Op 4 november aanstaande organiseren we onze Omnichannel Day met als thema ”Omnichannel is het nieuwe normaal”. Het event voor Omnichannel spelers.

 • Vrijdag 4 november 2022
 • 12.00 – 18.00 uur
  inclusief netwerklunch en borrel
 • Locatie: De Raadzaal bij Maxlead

We zullen de dag om 12.00 uur beginnen met een heerlijke netwerklunch. Om 13.00 uur starten we met het inhoudelijk programma.

Je wordt geïnspireerd door verschillende topsprekers zoals Marjolijn Meynen CMO de Bijenkorf, Frank Quix Managing director Q&A Insights & Consultancy, Frank Dionisius Omnichannel Consultant Intersolve, Dirk Ouwehand Managing partner AdCombi en Remco Bron Founder & CEO Resono.

Keynote spreker Arjan ter Huurne, CGO bij Abovo Maxlead, maakt zijn opwachting met een inspirerend verhaal over trends binnen het vakgebied en spreekt Frank Quix over Retail Innovations en de belangrijkste nieuwe retailconcepten wereldwijd. Dirk Ouwehand geeft een interessante pitch over local paid display en Remco Bron over local measurement.

De dag sluiten we rond 16.30 uur af met een gezellige borrel. Een dag die je niet mag missen. Ben jij erbij?

Abovo Maxlead - Maxlead-omnichannel

Locatie

De Omnichannel Day is bij Maxlead (Wilhelminapark 17, 2342 AD Oegstgeest). Je kunt Maxlead bereiken met openbaar vervoer of auto. Langs het pand zijn beperkt aantal gratis parkeerplekken beschikbaar. Wij adviseren je daarom te parkeren op een van de volgende plekken:

 • Parkeerplaats bosgebied Rhijngeest op 5 minuten loopafstand
  Endegeesterstraatweg, 2342 AJ Oegstgeest
 • H. Willibrord kerk op 7 minuten loopafstand
  Rhijngeesterstraatweg 35, Oegstgeest

Kom je met het openbaar vervoer? Aan de noordzijde van station Leiden CS (LUMC) vertrekt bus 57 richting Nieuw-Vennep of bus 20/21 richting Noordwijk. Je stapt uit bij bushalte De Kempenaerstraat.

Maxlead 
Wilhelminapark 17
2342 AD Oegstgeest

Omnichannel magazine

In de derde editie van ons Omnichannel magazine nemen we je mee in de vele aspecten die een belangrijke rol spelen binnen Omnichannel. Deze uitgave staat in het teken van een nieuwe kijk op Bricks&Clicks. Het geeft handvatten en inzichten in hoe je in tijden van verandering toch succesvol kunt zijn en blijven met omnichannel marketing. Lees in deze uitgave meer over de gedragspsychologie achter shoppen, het belang van pricing management, hoe de brandmanager en de e-commerce manager hetzelfde bedrijfsbelang, maar een ander ‘eigen’ belang nastreven, interessante cases en nog veel meer.

Abovo Maxlead - 22_945096-omnichannel-magazine-1200×628-rgb_V1 (2)

Meld je aan voor Omnichannel Day 2022

Meld je aan voor Omnichannel Day 2022 door onderstaand formulier in te vullen. Zie je geen formulier? Probeer het nog eens zonder adblocker of stuur een mail aan marketing@abovomaxlead.com. Er zijn 50 plekken beschikbaar, vol = vol.

Blijf op de hoogte

Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief en je krijgt één keer per maand een update over de altijd dynamische ontwikkelingen binnen Abovo Maxlead.

"*" geeft vereiste velden aan

Welke nieuwsbrieven wil jij ontvangen?*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.