Abovo Maxlead in de Top 5 van kwalitatieve bureaus in Nederland

RECMA, het toonaangevende internationale onafhankelijke onderzoeksinstituut op het gebied van mediabureaus, heeft onlangs het nieuwe rapport over kwaliteit uitgebracht. Dit rapport biedt zowel kwantitatieve als kwalitatieve inzichten in de wereldwijde en Nederlandse markt voor mediabureaus. Abovo Maxlead heeft dankzij haar prestaties op het gebied van vitaliteit en structuur een solide positie bereikt en mag zichzelf nu als enig onafhankelijk bureau tot de Top 5 van Nederland rekenen.

RECMA kijkt bij de beoordeling van bureaus naar verschillende indicatoren, waaronder de deelname aan en winst van pitches, de opbouw van de klantenportefeuille en het personeelsbestand. Abovo Maxlead heeft op al deze gebieden goede scores behaald. Zo is de vitaliteit van het bureau sterk verbeterd, wat blijkt uit de jaar-op-jaar verbeterende performance bij pitches, de balans van new business en de groei van de klantenportefeuille. Op het gebied van structuur scoort Abovo Maxlead goed op digitale expertise en het aantal grote klanten die “lokaal” geworteld zijn.

Theun Eijkemans, CFO van Abovo Maxlead, merkt op: “Een goede RECMA-score is geen doel op zich, maar de uitkomst van een reis waar onze 230 experts dagelijks keihard de schouders onder zetten en onze klanten dagelijks de vruchten van plukken. Voorheen stond wij op de 9e positie en nu dus opgestoomd naar de top 5. Het is fijn dat een onafhankelijk partij als RECMA het positieve momentum en solide positie van ons bureau heeft vastgesteld.”