Laat je talent je toekomst bepalen – Abovo Maxlead Academy

Een mooi vertrekpunt in onze organisatie voor nieuwe collega’s, die geen tot weinig ervaring hebben in media, is De Online Marketing Academy. In november starten we met de 10e editie! In deze Academy worden trainingen gegeven aan startende online marketeers door ervaren online marketing consultants en specialisten. Alle disciplines van online marketing komen aan bod. In 2014 zijn we gestart met De Academy, omdat we merkten dat er geen trainingen of opleidingen in de markt zijn waar je hands-on en up-to-date kunt leren over online marketing. Onze experts, die de trainingen geven, zijn op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen. Hun ervaring en expertise is opgenomen in het trainingsprogramma.

Gemiddeld nemen zo’n vijf tot zeven junior online marketeers deel aan onze Academy, waarbij je gedurende drie maanden op vrijdagen de trainingen volgt. Op woensdag werk je met elkaar aan een groepsopdracht, die is gebaseerd op een bestaande situatie bij een van onze klanten. Op de andere dagen werk je samen met je mentor op klanten en word je nog specifieker opgeleid in het vakgebied waarin je actief bent. Na drie maanden zijn de vakinhoudelijke trainingen en de groepsopdracht klaar. In de drie maanden daarna werk je intensief samen met een mentor en geven we timemanagement- en consultancy trainingen. Na zes maanden ben je klaar om zelfstandig te werken op je eigen klanten en maak je je eerste stap op je groeipad.

Persoonlijke ontwikkeling in je werk is bij ons net zo belangrijk als vakkundigheid en kennis van je vak. De ontwikkelingen in ons vakgebied volgen elkaar in razend tempo op. Het is dus zaak om op de hoogte te blijven van de laatste trends en ontwikkelingen in de (online) media. Klanten verwachten dat ook van ons. We hebben daar allerlei zaken voor opgetuigd van inwerkprogramma’s, case presentaties tot kennissessies en bieden daarnaast ook de gelegenheid om seminars en congressen te bezoeken in het eigen specialisme.
Ieders persoonlijke ontwikkeling vinden we belangrijk. We gebruiken de Talent Management Analyse (TMA) als middel om in gesprek te zijn over jouw talenten en waar we die het beste kunnen inzetten. We streven ernaar om je te laten werken in het vakgebied waar je goed in bent en waar je talent voor hebt. De TMA helpt daarbij.

Houd jij van uitdaging en ben je op zoek naar nieuwe vriendschappen, veel kennis en persoonlijke groei, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Lees meer over de mogelijkheden rondom De Academy op https://www.abovomaxlead.nl/academy/ of neem contact op met Petra via Petra@maxlead.com of 06 – 413 619 09. Wil je weten hoe andere de academy hebben ervaren, lees dan dit artikel.