Onze sublabels

Zelfs een onafhankelijk mediabureau als Abovo Maxlead loopt weleens tegen haar grenzen aan. En wat doe je dan? Precies, je verlegt ze. Door te groeien en continu te blijven innoveren. Door eigen sublabels op te richten met hun eigen specialismen. En door een intensieve samenwerking met een toenemend aantal nationale- en internationale partners.

Abovo Maxlead - label-AMRecruitment-auto

Voor alle vraagstukken op het gebied van arbeidsmarktcommunicatie is AMRecruitment het label binnen Abovo Maxlead en helpt jouw organisatie met de uitdagingen in de huidige krappe arbeidsmarkt.

Abovo Maxlead - label-localplanet-auto

Als onafhankelijk en zelfstandig mediabureau zijn wij aangesloten bij ‘s werelds grootste, onafhankelijke bureaunetwerk: Local Planet.
Een samenwerkingsverband van 62 toonaangevende bureaus die samen maar liefst 85 markten bedienen. Abovo Maxlead bedient namens Local Planet de Benelux markt. Nederlandse organisaties met internationale ambities én buitenlandse organisaties met ambities binnen de Benelux, kunnen door gebruik te maken van dit netwerk blijven samenwerken met hun eigen lokale bureaus en toch internationaal geholpen worden