Abovo Maxlead breidt uit met nieuwe ervaren collega’s

Deze maand zijn bij Abovo Maxlead vijf nieuwe medior en senior collega’s van start gegaan. Ruud Wunderlich, Jorgen de Vries, Marc Thierrij, Ibro Karahasanovic en Roos de Boer. Deze professionals gaan ieder op hun eigen vakgebied bijdragen aan de groei van Abovo Maxlead. 

Ruud Wunderlich (57) is 1 december gestart als Strateeg bij Abovo Media.  Hij heeft al meer dan 20 jaar ervaring opgedaan in de media. Ruud komt van Initiative waar hij Client Director en Communications Director was. Daarvoor heeft hij als mediastrateeg en RTV specialist gewerkt bij onder andere Mindshare en MEC. 

Jorgen de Vries (53) zal starten als Media Consultant bij Abovo Media. Hij komt over van Talpa Media Solutions, waar hij Senior Marketing Intelligence Analist was. Eerder werkte hij onder andere als Research Manager bij Ipsos en Senior Research Support Executive bij Synovate.

Marc Thierrij (38) wordt onze nieuwe SEO Consultant bij Maxlead. Hij heeft eerder ook bij Maxlead gewerkt. Na een uitstapje naar Kamera Express komt hij weer terug om zijn expertise verder te ontwikkelen binnen het bureau. 

Ibro Karahasanovic (27) is gestart als Programmatic consultant bij Maxlead. Hij heeft eerder gewerkt als Campagne manager bij Match4markets. 

Roos de Boer (28) is onze nieuwe HR Adviseur bij Abovo Maxlead. Hiervoor was ze werkzaam als HR adviseur bij Lassus Tandartsen en Education Coordinator bij Rob Peetoom. 

Willem-Albert Bol, CEO Abovo Maxlead: “We zijn blij dat we deze professionals mogen verwelkomen binnen onze organisatie. Goed om te zien dat ook ervaren collega’s uit het vak er voor kiezen om bij Abovo Maxlead te werken en waarom. Ruud en Jorgen gaan onze klanten helpen met uitdagingen op het gebied van media. Marc en Ibro gaan onze digitale performance teams versterken. En tenslotte zal Roos zich binnen HR gaan bezighouden met de groeipaden en ontwikkeling van onze collega’s. Als ambitieus bureau is ons succes echt afhankelijk van de kwaliteit van de mensen die er werken. Naast het behouden van bestaande toppers, maken we graag ook plek voor vers bloed.